Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Els Nois d'Història de Josep Maria Pou, al TAS

dimarts 24 novembre 2009

Desprès d'una molt bona critica, l'obra teatral arriba aquest dissabte a Salou

Aquest dissabte s'inicia la nova temporada de tardor hivern al TAS amb una obra teatral que ha estat un èxit. Tot comença en una petita escola pública masculina situada a la regió industrial del nord d'Anglaterra. Trastocats pel sexe, els esports i el caos durant els anys 80, els nois es veuen ajudats, i en ocasions destorbats, pels dos professors diametralment oposats en els seus mètodes. Irwin és un recent llicenciat d'Oxford, jove i emprenedor, que el director ha contractat perquè posi els alumnes en forma i puguin afrontar els exàmens, tot intentant que adquireixin aquesta 'alguna cosa més' que es requereix per entrar en aquestes institucions tan elitistes. Hèctor, l'inconformista professor de literatura de tota la vida, se salta totes les regles intentant ajudar els alumnes a fer emergir la seva saviesa. Mentre els dos es disputen la lleialtat, les ments i, fins i tot, els cors dels nois, imparteixen lliçons fonamentals alhora que posen al descobert els seus defectes.

Els nois d'història és un dels millors textos de Bennett, una comèdia immensament divertida sobre el valor i el sentit de l'educació que permet a l'autor qüestionar si l'educació s'entén com un camí cap a l'èxit o com un camí cap al coneixement i la maduresa vital. Un text amb diàlegs brillants que esdevé un recordatori de com pot arribar a entretenir i estimular el teatre. Aprofitant l'entusiasme i la bona crítica del públic van realitzar la pel·lícula en menys d'un any.

Aquest dissabte dia 28 de novembre a les 22 hores, els podrem veure al Teatre Auditori de Salou (TAS) sota la direcció de Josep Maria Pou. La Regidora de Cultura, Isabel Aguilera, ha explicat que: 'és molt important per a nosaltres poder gaudir d'una gran obra com aquesta al nostre municipi'. A més Aguilera ha afegit que: 'amb la reducció del preu de les entrades volem arribar a tots els públics ja que es tracta d'una obra pensada per a tots ells'. Les entrades es poden comprar a través del servicaixa o bé a través de la taquilla del TAS al preu de 18 euros per als adults i 15 per a la tercera edat i joves.

Document Actions