Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Els nous episodis de pluges afecten el carrer B del barri de la Salut

Segueix activat el Pla Municipal de Protecció Civil i els serveis de neteja estan actuant a la zona

dimarts 15 novembre 2011

Avui, a les 5.30h del matí s'ha desbordat una altra vegada, pero de manera molt més puntual, el barranc de Barenys. Concretament uns 300 metres per damunt de la desembocadura.

A les 5 del matí s'ha activat el Pla municipal de protecció civil -que posa en alerta a diferents serveis i efectius municipals, com la Policia Local, els serveis de neteja, ...- i paral·lelament la grua municipal ha retirat 15 vehicles estacionats al carrer. També s'ha avisat via SMS als veïns que extremessin les precaucions per forts aiguats.

En l'episodi d'avui, que només ha afectat el carrer B, no s'han hagut de lamentar danys al mobiliari urbà ni a vehicles i els serveis de neteja municipals treballen per restablir la normalitat a la zona i no es té constància d'inundacions a baixos. Efectius policials mantenen tallat el trànsit al barri de la Salut entre la plaça Venus i la plaça de la Província per tal de dur a terme els treballs de neteja.

Després del darrer episodi els serveis d'enginyeria han instal·lat una biga de grans dimensions damunt de l'ull del pont del barranc que hi ha al carrer Carles Roig per tal d'evitar que objectes de grans dimensions taponin el pont, com va succeir a finals d'octubre.

Aquest matí l'alcalde Pere Granados i la Regidora de Manteniment  de la ciutat, Mª José Rodríguez junt amb tècnics municipals i el cap de la Policia han anat a la zona per veure els problemes que s'han originat amb el nou episodi de pluges.

Galeria d'imatges

DSCN2566.JPG
DSCN2566.JPG

Document Actions