Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Els Patronats de Turisme de Calafell, Cambrils, Salou i Vila-seca es promocionen a Destinacions de Turisme Familiar a Madrid

Durant la presentació es van explicar els avantatges que suposa per a les famílies visitar municipis que tenen la marca de qualitat de DTF

dimarts 28 maig 2013

Recentment els Patronats de Turisme dels municipis de la Costa Daurada que ostenten el segell com a Destinacions de Turisme Familiar (DTF), van participar en un workshop professional sobre aquesta distinció, organitzat per l'Agència Catalana de Turisme al Centre Cultural Blanquerna, que la Generalitat de Catalunya té al carrer d’Alcalà de Madrid.
 
Salou i Vila-seca van ser els representants dels quatre municipis de la Costa Daurada i van treballar activament durant la jornada, que va comptar amb uns 25 agents de viatges especialitzats de Madrid. Aquest acte va constar d’una presentació per part de l'Agència Catalana de Turisme i un taller en taules de treball per tal que cada municipi pogués establir contactes directes amb els agents de viatge presents. A part dels municipis de la Costa Daurada i de la resta de Catalunya certificats en Turisme Familiar, l’acte va comptar també amb l’assistència de representants de les Estacions Nàutiques de Catalunya.
 
Durant la presentació es van explicar els avantatges i garanties que suposa per a les famílies que ens visiten el fet que els municipis tinguin la marca de qualitat de DTF. Concretament, les destinacions certificades asseguren una sèrie de serveis, instal•lacions, animació i una oferta d'oci pensada i adaptada a les necessitats de les famílies que tenen fills petits: des de menús infantils, trones i canviadors de bolquers a piscines infantils, braçalets identificadors durant l’estada o activitats, clubs infantils i espectacles per als infants. A més, es va dur a terme una petita presentació dels productes que les Estacions Nàutiques de Catalunya ofereixen a les famílies per a gaudir del mar i dels esports nàutics.
 
Paral•lelament es va realitzar un workshop on els municipis van poder explicar als agents la seva oferta més especifica de forma individual. En el cas dels patronats de turisme de Vila-seca i Salou, que van assistir a l'acte en representació també dels altres dos municipis certificats amb la marca DTF de la nostre comarca, Cambrils i Calafell, van atendre les consultes dels agents de viatges sobre la gran oferta familiar del nostre territori que, gràcies als atractius turístics com PortAventura, es desmarquen i diferencien de la resta de l’oferta de la costa catalana.

Galeria d'imatges

Presentacio_i_Workshop2.JPG
Presentacio_i_Workshop2.JPG

Document Actions