Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Els pintors Carme Llop i Sergi Marcos inauguren avui les seves exposicions a la Torre Vella

Els visitants a l’exposició que romandrà oberta al públic des del dia 19 d’abril al 12 de maig podran descobrir la sensibilitat pictòrica dels dos artistes

divendres 19 abril 2013

Avui  a les vuit de la tarda s’inaugurarà una nova exposició al Centre d’Art de la Torre Vella. L’alcalde de Salou, Pere Granados, i la regidora de Cultura, Maria Jose Rodríguez presentaran l’exposició dels pintors Sergi Marcos i Carme Llop que mostraran algunes de les seves obres inspirades en la natura.   Els visitants a l’exposició que romandrà oberta al públic des del dia 19 d’abril al 12 de maig podran descobrir la sensibiltat pictòrica dels dos artistes.

Carme Llop descobreix en les seves obres  el seu interès per la natura i els entorns naturals construïts amb formes geomètriques i un entorn lumínic romàntic i molt especial.  En paraules de l’artista “em motiven les llums i les om¬bres, les quals utilitzo per modular les formes i els volums” i explica que en les seves pintures “l’instant atrapat esdevé sòlid i eteri alhora. On allò real va més enllà per esdevenir quasi ideal. Crear un espai on l’espectador amb la seva experiència, ni que sigui per un moment, hi vulgui habitar”.  Per la seva banda, l’obra del pintor Sergi Marcos aproparà al visitant a una experiència cromàtica diferent on la textura i els detalls ocupen un paper rellevant en les seves representacions.

Els assistents podran descobrir dos maneres personals de entendre la natura, de jugar amb la llum, de suggerir un univers creatiu. L’horari de visita de l’exposició serà de dilluns a dissabte de 18 a 21 hores. Els diumenges i festius romandrà tancat al públic.

Fitxers adjunts

Document Actions