Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Els principals atractius turístics de Salou també amaguen ‘Pokémons’

dilluns 01 agost 2016

Pilons, el far de Salou, el Passeig Jaume I, entre d’altres ubicacions del municipi formen espais ideals per als jugadors del Pokémon GO

La febre de captures dels Pokémon Go ha arribat també a Salou. Aquest videojoc d’aventura en realitat augmentada s’ha convertit en una de les aplicacions de moda més importants al món, de la qual, la capital de la Costa Daurada no se n’escapa.

El videojoc aplega milers d’usuaris que busquen, capturen i competeixen entre ells per tal de capturar el major nombre de pokémons possibles amagats en el món real. Un cop capturats, aquests s’han de fer evolucionar per tal de millorar-ne les capacitats.

Un cop descarregat el videojoc, requereix que el jugador recorri el mon per tal de descobrir tota classe de Pokémons de diverses especies i habilitats que aniran apareixen depenent de la zona visitada. Els diversos carrers del mon real, apareixen representats en el Pokémon Go, a més de diferents Pokéstops o Poképarades que permeten conèixer museus, instal·lacions artístiques, monuments i llocs històrics o d’interès, entre d’altres. A Salou, se n’han trobar a lloc emblemàtics com al passeig Jaume I o a les principals platges del municipi, sense oblidar indrets singulars com ara el far, que des de fa més d’un segle i mig il·lumina el cap Salou, o també el camí de ronda.

Des del Patronat de Turisme de Salou us convidem a capturar Pokémon arreu de la capital de la Costa Daurada i, us proposem utilitzar el trenet turístic en tots els trajectes que realitzeu per Salou a la captura dels Pokémons i dels millors #momentcials d’aquest estiu.

Galeria d'imatges

poke.jpg
Captura-de-pantalla-2016-07-29-a-las-10.17.28.png

Document Actions