Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Els promotors del Salou Sound Festival i el Patronat de Turisme busquen sortides a l'esdeveniment després de l'anunci de cancel'lació

dimecres 07 octubre 2009

Aquest cap de setmana s'havia de celebrar el festival de música techno a prop de l'avinguda Pere Molas

Els organitzadors del Salou Sound Festival (SSF) han informat oficialment aquest migdia al Patronat Municipal de Turisme de Salou en una reunió que donen per suspès momentàniament l'esdeveniment musical que s'havia de celebrar aquest cap de setmana. El motiu que han adduït és que l'expectativa de vendes d'entrades anticipades s'ha vist molt reduïda i tan sols hi havia 1.500 tiquets adquirits, el que fa inviable en les condicions inicials dur a terme el macrofestival.

Després de la reunió, on hi ha estat present l'organitzador del SSF i promotor, Omar Salinas; junt amb el regidor de Turisme, Alberto del Hierro i el gerent del Patronat Municipal de Turisme, Juanma Alonso, així com la cap dels serveis jurídics municipals, s'ha acordat treballar per a buscar-hi unes noves dates i un plantejament nou que faci viable aquest festival. El Patronat de Turisme valora la predisposició del l'organitzador a mantenir la celebració del festival tot i que sigui fora de les dates inicials.

Properament se celebrarà una altra trobada entre organitzadors i patrocinadors 'cal recordar que el Patronat de Turisme va signar un conveni de col'laboració amb una aportació de 30.000 euros- per perfilar la manera de satisfer les expectatives dels assistents i alhora mantenir el festival musical.

Document Actions