Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Els regidors de Turisme de Salou i Cambrils es reuneixen amb touroperadors i agències receptives russes a Moscou

És el primer cop que els dos municipis participen a la fira Otdykh Leisure

dijous 22 setembre 2011

Els regidors de Turisme de Cambrils i Salou, Xavier Martí i Benet Presas, s’han reunit les darreres hores amb el delegat de l’Agència Catalana de Turisme a Moscou, Josep Maria Perramon, i amb els principals touroperadors russos i les agències receptives que els representen per promocionar les dues ciutats. Els dos regidors van viatjar dimarts a Moscou, on fins dissabte se celebra la fira Otdykh Leisure, que per primera vegada compta amb la presència dels patronats de turisme dels dos municipis, sota el paraigües de TourEspaña. Es tracta de la fira turística més important del mercat rus, juntament amb la Fira MITT que se celebrarà el proper mes de març, amb una destacada presència  d'empresaris de la zona, que confirmen les dades positives de la temporada i permeten afiançar els contactes i preparar la futura campanya del 2012.

El turisme familiar, certificat del que gaudeixen les dues poblacions, és un producte prioritari a promocionar i, en aquesta sentit, ja es treballa en accions concretes per difondre aquest valor afegit a través dels mitjans de comunicació russos de cara la següent temporada.El regidor de Turisme de Salou, Benet Presas, ha afirmat que estan assistint a la fira més rellevant de Rússia, ja que ara és el moment de decidir els vols, les places i els períodes d'operació del 2012.

En la mateixa línia, el regidor de Turisme de Cambrils, Xavi Martí, ha destacat l'augment del mercat rus a Cambrils i s’ha mostrat optimista pel que fa a les previsions del proper any.L’interès dels muncipis de Cambrils i Salou en participar a la fira es troba en el suport a la feina realitzada per part dels empresaris i per donar a conèixer el productes que ofereixen ambdues poblacions i que es basen en comerç, gastronomia, sol i platja, turisme familiar, i el valor afegit de Port Aventura.

Valoració del 2011

Segons dades facilitades per l’oficina de TurEspaña a Moscou, la delegació destaca un augment del 55% en els visats múltiples expedits el 2011 a ciutadans russos respecte l'any anterior, que permeten realitzar diverses sortides a Espanya durant un període de sis mesos. Per altra banda, i en part com a conseqüència d'aquest visats, les visites de ciutadans russos a Espanya s’han incrementat un 76,3% respecte l’any passat.

Galeria d'imatges

IMG-20110921-00018.jpg
IMG-20110921-00018.jpg

Document Actions