Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Els Reis D’Orient arribaran a Salou per mar

L’alcalde de Salou, Pere Granados, els farà entrega de la clau de la ciutat

dimarts 05 gener 2010

Aquesta tarda SM els Reis d’Orient arriben a la capital de la Costa Daurada per repartir milers de regals i il·lusions tant als més petits com als més grans. Com ja es tradició i no podia ser d’altra manera tractant-se d’un poble marítim, els reis arribaran per mar. Al voltant de les 18.30h SM els Reis d’Orient arribaran al port esportiu de Salou on els esperaran les seves respectives carrosses. Un cop a terra es dispararan uns coets per tal d’anunciar l’arribada i el començament de la Cavalcada que els portarà fins a l’Ajuntament on l’alcalde de Salou, Pere Granados, els donarà la benvinguda i els farà entrega de la clau de la ciutat.

El recorregut que seguiran fins arribar a l’Ajuntament serà: des del Port aniran cap al c/ de Barcelona, c/ del Carrilet, c/ Pere Gales, c/ Tarragona, baixaran pel Passeig 30 d’Octubre i arribada a l’Ajuntament on juntament amb l’alcalde llegiran el parlament al Teatre Auditori de Salou. Un cop acabat el parlament l’alcalde els farà entrega de la clau de la ciutat per tal de que puguin entrar a totes les cases del municipi. Al finalitzar SM els Reis d’Orient lliuraran els regals als nens i nenes de Salou al mateix TAS.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha declarat: ”es un honor per a mi donar la benvinguda a SM els Reis d’Orient en nom de tots els salouencs, però especialment en nom dels nens i nenes de Salou”. A més Granados ha afegit que: “ estic orgullós perquè tenim uns infants i un jovent amb moltes ganes de fer coses pel seu poble i per ajudar als altres, sobretot a aquells nens i nenes que més ho necessiten. Un jovent que aprèn molt bé els grans valors humans, i ens asseguren un gran futur per Salou”.

Document Actions