Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Els Reis D’Orient arriben demà carregats d’il•lusió pels infants de Salou

L’alcalde de Salou, Pere Granados, els farà entrega de la clau de la ciutat al Balcó de l’Ajuntament

dimarts 04 gener 2011

Demà a la tarda SM els Reis d’Orient arriben a la capital de la Costa Daurada per repartir milers de regals i il•lusions tant als més petits com als més grans. Com ja és tradició i no podia ser d’altra manera tractant-se d’un poble marítim, els reis arribaran per mar. Al voltant de les 18.30h SM els Reis d’Orient arribaran al port esportiu de Salou on els esperaran les seves respectives carrosses. Un cop a terra es dispararan uns coets per tal d’anunciar l’arribada i el començament de la Cavalcada que els portarà fins a l’Ajuntament on l’alcalde de Salou, Pere Granados, els donarà la benvinguda i els farà entrega de la clau de la ciutat.

El recorregut que seguiran fins arribar a l’Ajuntament serà: des del Port aniran pel Carrer Barcelona, carrer Carrilet, Carrer Advocat Gallego i arribaran a l’Ajuntament on juntament amb l’alcalde i la regidora de Cultura i Festes, Isabel Aguilera, llegiran el parlament al Balcó de l’Ajuntament. Un cop acabat el parlament, l’alcalde els farà entrega de la clau de la ciutat per tal de que puguin entrar a totes les cases del municipi. Al finalitzar SM els Reis d’Orient lliuraran els regals als nens i nenes de Salou al Teatre Auditori de Salou.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha declarat: ”és una gran il•lusió poder rebre a SM als Reis d’Orient i donar-los la benvinguda a la nostra ciutat en nom dels infants de Salou”.  Granados ha afegit que: “enguany els hi vull demanar il•lusió especialment pels nens que aquest any ho han passat una mica malament perquè les seves famílies han tingut dificultats econòmiques” i ha afegit que “esperem que a més de joguines portin molta feina per tothom i molts èxits pels emprenedors de la nostra ciutat”.

Document Actions