Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Els Reis d’Orient i la seva comitiva arriben avui a Salou carregats de regals

dimarts 05 gener 2016

Ho faran per mar, desembarcant al Club Nàutic, on rebran les claus de la ciutat de mans de l’alcalde

Els tres reis d’Orient Melcior, Gaspar i Baltasar arribaran aquesta tarda a Salou com és ja tradició per mar, tocant terra a l’Espigó del Moll, al Port Esportiu als voltants de les 18,30 hores. Des d’allà s’iniciarà la reial comitiva que acompanya la Cavalcada dels Reis, i que enguany torna a aturar-se al passeig Jaume I al costat de l’espigó del Moll on seran rebuts per l’alcalde Pere Granados i la corporació municipal. En aquest punt, l’alcalde els lliurarà la clau màgica de la ciutat que obre totes les portes per tal que els reis puguin entrar a repartir els paquets a totes les cases.

En aquest escenari tant els reis com el batlle es dirigiran als centenars de nens i nenes i familiars que cada any no es perden l’arribada de Ses Majestats a la capital de la Costa Daurada.

Després dels parlaments enfilaran pel carrer Barcelona, Via Augusta, el carrer Ciutat de Reus, Via Roma, carrer Advocat Gallego i, finalment, arribaran a l’Ajuntament, on cap a les 8 del vespre, els Reis faran la tradicional entrega dels regals als nens i nenes de Salou al TAS.

Galeria d'imatges

petita1.jpg

Document Actions