Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Els reis d'Orient arribaran aquest diumenge per mar a Salou

Ses majestats rebran les claus de la ciutat de mans de l'alcalde al passeig Jaume I, al costat de l'espigó del Moll en lloc de a l'Ajuntament

divendres 03 gener 2014

Els Reis Mags d'Orient, Melcior, Gaspar i Baltasar s'espera que arribin aquest proper diumenge a Salou com és ja tradició per mar, tocant terra al Port Esportiu als voltants de les 18,30 hores. Des d'allà s'inicia la comitiva que acompanya la Cavalcada dels Reis, que enguany, en lloc de dirigir-se cap a l'Ajuntament s'aturarà inicialment al passeig Jaume I al costat de l'espigó del Moll on seran rebuts per l'alcalde Pere Granados i la corporació municipal al so de la batucada dels Atabaladors.

En aquest escenari els reis rebran de mans de l'alcalde la clau de la ciutat i serà el moment en que tant els reis com el batlle es dirigeixin als centenars de nens i nenes i familiars que cada any no es perden la cavalcada de la capital de la Costa Daurada. La regidoria de Cultura i Festes, organitzadora de l'esdeveniment, ha explicat que el canvi ve motivat pel fet que “amb aquesta modificació aconseguirem que més nens i nenes puguin compartir una estona més àmplia amb ses majestats sense necessitat de desplaçar-se pels carrers del municipi; només estant presents a l'arribada per mar”, ha dit Mª José Rodríguez.

Després dels parlaments reial enfilaran pel carrer Barcelona, Via Augusta, el carrer Ciutat de Reus, Via Roma, carrer Advocat Gallego i, finalment, arribaran a l'Ajuntament, on cap a les 8 del vespre, els Reis faran la tradicional entrega dels regals als nens i nenes de Salou al TAS.

Galeria d'imatges

736055.jpg

Document Actions