Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Els Reis Mags d'Orient omplen d'il·lusió els carrers de Salou

dimecres 05 gener 2022

L'alcalde Pere Granados, acompanyat del regidor de Serveis Culturals, Xavier Montalà, els ha rebut, aquesta tarda, al balcó de l'Ajuntament, on els ha fet entrega de la clau de la ciutat, perquè aquesta nit màgica puguin portar els regals a les famílies i infants salouencs

Ses Majestats Els Reis Mags d'Orient han arribat aquesta tarda a Salou per omplir de regals les llars del municipi. Perquè puguin accedir a les cases, l'alcalde Pere Granados els ha rebut al balcó de l'Ajuntament, on els ha lliurat la clau de la ciutat. També hi ha estat present el regidor de Serveis Culturals, Xavier Montalà.

L'alcalde ha pronunciat unes paraules de benvinguda als Reis Melcior, Gaspar i Baltasar i els ha agraït la seva presència al municipi. Així mateix, els ha demanat que "deixin molts regals a les cases dels nens i nenes de Salou, molta salut i prosperitat", a l'hora que ha desitjat que "aquest any sigui el de véncer la pandèmia" i també que "arribi la completa normalitat". 

Per la seva banda, el Rei Melcior ha agraït la donació de la clau de la ciutat de mans de l'alcalde i ha demanat que els nens i nenes "siguin bons".

En finalitzar els parlaments, s'ha pogut gaudir del tradicional castell de focs artificials. I a continuació ha tingut lloc la cavalcada per diferents carrers de la ciutat: c. Advocat Gallego, c. del Carrilet, c. Barcelona, Via Augusta, i c. Ciutat de Reus; finalitzant el seguici a la Via Roma. 

Galeria d'imatges

2.jpg
1.jpg
4.JPG
5.JPG
6.JPG
06.jpg
07.jpg
08.jpg
9.jpg
0009.jpg
10.jpg
11.jpg
0012.JPG
015.JPG
13.jpg
12.jpg
16.jpg

Document Actions