Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Els Reis Mags han arribat carregats d' il.lusió i esperança pels infants de Salou

L'alcalde de Salou, Pere Granados, els ha lliurat la clau de la ciutat al Balcó de l'Ajuntament

dissabte 05 gener 2013

Aquesta tarda SM els Reis d'Orient han arribat a la capital de la Costa Daurada per repartir milers de regals i il · lusions tant als més petits com als grans. Com ja és tradició i no podia ser d'altra manera tractant-se d'un poble marítim, els reis han arribat per mar.  Al voltant de les 18.30h SM els Reis d'Orient han arribat al port esportiu de Salou on els han esperat les seves respectives carrosses. Un cop a terra uns coets han anunciat l'arribada i el començament de la Cavalcada. Centenars de nens han volgut apropar-se a aquesta cavalgada i molts encara han aprofitat per lliurar les seves cartes als Reis.
 El recorregut fins arribar a l'Ajuntament ha estat, des de l’Espigó del Moll, C/ Barcelona, Via Augusta,
C/ Ciutat de Reus, Via Roma, C/ Advocat Gallego i posteriorment arribada a l'Ajuntament on juntament amb l'alcalde i la regidora de Cultura i Festes, Maria Jose Rodríguez han llegit el pregó traslladant un missatge d’esperança a tots els ciutadans. 
L’alcalde de Salou, Pere Granados els ha donat la benvinguda a la ciutat i els ha agraït l’esperança i alegria que porten a infants i famílies de la ciutat i ha volgut demanar “dos desitjos per aquest any: treball per als pares i mares que no en tinguin, i que es facin realitat tots aquels somnis i il·lusions que han de servir per construir un món millor pels nostres joves i infants”.
Granados ha afegit dirigint-se a SM els Reis que: "ens feu adonar que els somnis i els reptes, per difícils que puguin semblar, també es poden convertir en realitat; i que si fem com vosaltres, que seguiu l’estel sense desànim i sense defallir, pujant i baixant muntanyes, trobarem, al final del camí, aquells fruïts i propòsits desitjats”. 
Un cop acabat el parlament l'alcalde els ha lliurat la clau de la ciutat perquè puguin entrar a totes les cases del municipi. En finalitzar SM els Reis Mags han donat els regals als nens i nenes de Salou al Teatre Auditori de Salou.

Galeria d'imatges

foto2.jpg
foto_reis1.jpg
foto_alcalde_i_reis.png
cavalgada_.jpg
foto3.jpg
foto_reis1.jpg
foto_alcalde_i_reis.png
foto2.jpg
cavalgada_.jpg
foto3.jpg

Document Actions