Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Els salouencs comencen a percebre les ajudes de 100 euros mensuals per al lloguer de l'habitatge

dimecres 13 maig 2009

L'alcalde de Salou ha signat els decrets que fan possible l'inici de les transferències econòmiques que sumen 54.300 euros per als mesos de gener, febrer i març. Properament es presentarà un paquet de mesures 'anticrisi' més ampli

L'Ajuntament de Salou començarà amb caràcter immediat a realitzar les transferències bancàries als sol·licitants de les ajudes al lloguer d'habitatge corresponents als tres primers mesos d'enguany. Totes aquelles peticions, un total de 181, que han superat els requisits de les bases reguladores, percebran els imports de les ajudes que en total sumen 54.300 euros, 300 euros per sol·licitant. El mes de juliol, es farà efectiu el segon pagament, que correspondrà als mesos d'abril, maig i juny, per un import similar. És a dir, en només mig any es destinaran 108.000 euros de les arques municipals per tal d'ajudar a les famílies més necessitades.

Aquestes primeres ajudes s'inclouen dins d'un paquet de mesures contra la crisi en les que s'està treballant i que es presentaran els propers. 'Des del govern tenim una especial sensibilitat vers a col·lectius molt castigats, cada vegada més amplis, i entenem que s'han d'aprovar mesures que generin un alleujament en les economies familiars, molt castigades per la crisi', ha explicat l'alcalde de Salou, Pere Granados.

En total 209 persones havien sol·licitat els ajuts, però 28 de les quals no han complert tots els requisits marcats des de les bases de l'Oficina de l'Habitatge. Per
franges d'edat, hi ha 63 sol·licituds acceptades de persones menors de 35 anys; 98 d'entre 35 i 65 anys i 20 més per a persones majors de 25 anys.

A aquests ajuts consistents en 100 euros mensuals (des del gener al juny) no només hi han optat joves d'entre 18 i 35 anys, sinó la població adulta en general que, entre d'altres requisits, no superen la renda de 22.000 euros (per nucli de convivència) anual.

Document Actions