Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Els salouencs Sònia Martí i Jordi Ríos guanyen el Concurs de Fotografia de la Festa Major d'Hivern de Salou 2009

dilluns 23 febrer 2009

Sònia Martí Vernet ha guanyat el primer premi del Concurs de Fotografia de la Festa Major d'Hivern de Salou 2009, amb la imatge titulada 'Pastís d'aniversari'; i Jordi Ríos Vallvé, el segon, amb l'obra 'Foc de drac, pell de diable'.

Tots dos salouencs van captar instàntanies de l'actuació del ball de Diables Maleïts de Salou durant la festa i han rebut els seus guardons aquest divendres passat al vespre a la sala de plens de l'Ajuntament, durant l'acte de lliurament d'obsequis i recepció a les gairebé 80 entitats (entre les colles que participen a la cercavila i al Cós Blanc, associacions culturals i esportives i particulars, durant la festa major del municipi) que han col·laborat en la Festa Major d'Hivern.

En concret, la guanyadora del primer premi, 200 euros i un lot d'una ampolla de vi blanc aromàtic i una de vi negre criança de les bodegues d'en Mas dels Frares de la URV. I el guanyador del segon premi, una càmera fotogràfica gentilesa de Fernan's i un lot d'una ampolla de vi blanc aromàtic i una de vi negre criança de les bodegues d'en Mas dels Frares de la URV.

En el decurs de l'acte de recepció a les entitats, va projectar-se un vídeo per recordar la festa d'enguany i va lliurar-se als homenatjats una còpia d'aquest vídeo que també conté imatges d'altres celebracions de la ciutat (la Festa del 30 d'Octubre, les Nits Daurades, les calades de malles, la Festa del rei en Jaume i les festes de Nadal), així com una petita reproducció de la gegant salouenca pescadora, la Maria del Mar.

Document Actions