Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Els Sirex i els seus gran èxits del rock’n roll arriben aquest dissabte al TAS de Salou

Demà també s’ha programat un concert de Nadales de les corals escolars

dimecres 09 desembre 2009

Aquest dissabte dia 12 de desembre i dins la programació Tardor-Hivern del Teatre Auditori de Salou tindrà lloc el concert de Els Sirex a les 21.30 hores. El grup més longeu de la història musical espanyola compleix 50 anys, i els compleix en plena forma. Aquest aniversari ha inspirat l’edició d’un doble disc-llibre i un  DVD, 50 aniversari. Al concert d’aquest dissabte es podrà comprovar com no es tracta d’un espectacle en majúscules, és un concert únic i irrepetible que ens porta a fer un recorregut històric musical pel rock&roll. Llum, imatge, so, però sobretot bona música es el que ens oferiran aquests monstres del rock and roll. Les entrades es poden adquirir a les oficines del TAS i per Servicaixa al preu de 25€.
La Regidora de Cultura, Isabel Aguilera, ha explicat que: “és una bona oportunitat per a poder reviure una època musicalment molt significativa per a tota una generació”.

A més, demà dijous dia 10 de desembre a les 17.30 hores el Teatre Auditori de Salou acollirà un Concert de Nadales a càrrec de les Corals de l’Escola Elisabeth, CEIP Salou, CEIP Europa i CEIP Santa Maria del Mar del municipi.  L’entrada es lliure per a tothom.

Document Actions