Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Els so dels Beatles triomfa a Salou

‘All you need is love”, ‘Yesterday’, ‘Yellow submarine’ o ‘Let it be’ van sonar amb la platja de Llevant de fons

dimecres 11 agost 2010

Centenars de persones van gaudir ahir de la música dels Beatles que va sonar ahir en directe a la Plaça de les Comunitats Autònomes de la ma dels components de ABBEY ROAD.  El grup capaç de transmetre l’essència dels de Liverpool va posar en escena tota la màgia de la popular banda recuperant els seus èxits.

‘All you need is love”, ‘Yesterday’, ‘Yellow submarine’ o ‘Let it be’ van sonar amb la platja de Llevant de fons. Els quatre components vestits com Lennon, Paul McCartney, Ringo Starr i George Harrison van transmetre tota l’energia de la seva música a un públic entregat de totes les edats. El grup no va decebre i va fer honor a la fama que el precedeix. La prova és que aquest grup ha tingut més de 500 actuacions en els 3 continents.

Segons la revista anglesa Sojo especialista The Beatles, Abbey Road és: “el millor grup de tot l'Estat Espanyol, i el cinquè a tot el món'', interpretant en directe les millors cançons del grup.  Els originaris The Beatles van ser una banda anglesa de rock que es va formar a Liverpool el 1960. Durant la seva carrera es van convertir en la banda més reeixida i críticament aclamada en la història de la música popular.

Galeria d'imatges

premsa1.JPG
premsa3.JPG

Document Actions