Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Els taxistes de Salou pioners en l'aplicació de noves tecnologies per millorar la seguretat i rapidesa del servei

dilluns 22 juny 2009

Els taxis estrenen unes pantalles que oferiran informació del municipi

L'alcalde de Salou, Pere Granados, i el regidor de Seguretat, Turisme i Transport, Alberto del Hierro, han visitat aquest matí les instal·lacions de l'Associació Taxi Servei de Salou per conèixer l'aplicació de les noves tecnologies destinades a millorar el servei i la satisfacció dels turistes i usuaris.

L'agrupació ha estat pionera a la demarcació en l'aplicació de sistemes de localització de vehicles que permeten trobar el taxi més proper a l'àrea del servei, fet que suposa un estalvi de temps en la recollida dels passatgers. Amb aquest mateix objectiu, s'està procedint a la instal·lació als hotels de Salou d'un dispositiu de sol·licitud automàtica de taxis que a través d'un sistema informàtic envia a l'hotel el taxi més proper a la zona en qüestió de minuts. Segons ha explicat el president de Taxi Servei, Joaquín Uroz, 'es dóna el cas que mentre el recepcionista de l'hotel està parlant amb el client, el taxi que ha rebut el senyal ja es troba a la porta'. 'D'aquesta manera millorem l'eficàcia del servei i la satisfacció del visitant del municipi', ha destacat Uroz.

Aaquest divendres 19 de juny també s'ha posa't en marxa a 10 taxis del municipi un sistema de pantalles de plasma on s'emet informació i spots del municipi. El sistema s'activa amb la presència del client i es desconnecta un cop arriba a la seva destinació. Actualment emet imatges i missatges de Salou en castellà, català, anglès i francès. L'alcalde de Salou, Pere Granados, ha destacat l'efectivitat d'aquest nou canal de comunicació amb els turistes que 'poden conèixer de primera mà les activitats del municipi i veure el ventall de possibilitats que Salou ofereix a banda del sol i platja'.
Els continguts i publicitat d'aquest nou servei seran gestionats en exclusiva per l'empresa Tot de Tot.

El sistema de Taxi Servei rep més de 30.000 trucades al mes. Dins les millores orientades a l'usuari hi ha la possibilitat de fer el pagament del servei amb tarja de crèdit mitjançant sistema GPRS.

L'alcalde de Salou ha finalitzat la seva visita lloant la tasca dels taxistes i els ha agraït la inversió que han fet per millorar el servei.

Document Actions