Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Els tornejos esportius programats a Salou durant la Setmana Santa aplegaran més de 3.000 persones

dilluns 17 març 2008

Durant la Setmana Santa, Salou aplegarà més de 3.000 persones, entre esportistes i acompanyants, en diferents competicions esportives. L'oferta esportiva d'aquest període de vacances inclourà el Trofeu Mare Nostrum Cup i el torneig Primavera Cup.

El Trofeu Mare Nostrum Cup, que acollirà per primera vegada el nostre municipi, es durà a terme a l'Estadi Municipal del 21 al 23 de març. Aquest torneig de futbol base agruparà a equips de diferents punts de la nostra geografia per tal de promoure la convivència i l'intercanvi entre persones de diverses ciutats de l'Estat.

L'organització de Mare Nostrum Cup pretén aportar solucions per millorar la precària situació del futbol base; i fer que els participants gaudeixin d'uns dies de vacances en hotels confortables de la localitat i tinguin l'oportunitat de compartir uns dies de convivència i d'intercanvi d'experiències. Per aquest motiu també, els clubs que ho desitgin tindran la possibilitat de combinar el futbol amb el turisme de qualitat, visitant el parc temàtic de PortAventura i la ciutat de Tarragona.

Els joves esportistes provenen de localitats com Dènia, Lleida, Tarragona, Berga, Amposta, La Pobla de Mafumet, Barcelona, etc; així com del municipi amfitrió(UD Salou). No només es disputaran partits, però, a la capital de la Costa Daurada, sinó també al camp de Sant Salvador i al de Sant Pere i Sant Pau. La informació sobre els partits es pot consultar al web de l'organització: www.marenostrumcup.es.tl.

El torneig Primavera Cup

L'altra alternativa, el torneig Primavera Cup, consta d'un torneig de futbol i d'un campionat de bàsquet. En total, es comptarà amb una participació d'unes 1500 persones (dels quals 500 seran esportistes i la resta acompanyants) que també s'allotjaran a Salou.

El torneig de futbol es desenvoluparà des d'avui dilluns, amb l'arribada dels equips als hotels, fins el proper dijous, dia 20 de març, a l'Estadi Municipal de Salou. En aquest cas, els equips participants provindran, per exemple, de Madrid, Guadalajara, Tenerife i del Camp de Tarragona (Tarragona, Salou, Cambrils, Reus, etc). Entre els participants, destacarà la presència de l'equip juvenil del Coslada, que juga en lliga nacional. Aquest equip competirà el dia 18 de març, a les 12 hores contra el Salou; i a les 19 hores contra el Calafell.

D'altra banda, el campionat de bàsquet començarà el dia 21 i finalitzarà el 23. Alguns dels clubs participants són de Palma de Mallorca, La Rioja, Castelló, Portugal i els de Tarragona, Reus, etc. A Salou concretament, els partits es jugaran al Pavelló Municipal d'Esports; a Reus es disputaran al Pavelló Olímpic.

Document Actions