Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Els tres Reis d’Orient han arribat al port esportiu de Salou davant l’atenta mirada de molts infants

dijous 05 gener 2017

L’alcalde de Salou, Pere Granados, els ha fet entrega de la clau de la ciutat a l’Espigó del Moll

Aquesta tarda SM els Reis d’Orient han arribat a la capital de la Costa Daurada amb les ganes i la il·lusió de complir els desitjos tant als més petits com als més grans. Com ja és tradició i no podia ser d’altra manera tractant-se d’un poble marítim, al voltant de les 18.30h SM els Reis d’Orient han arribat al port esportiu de Salou on els esperaven les seves respectives carrosses. Un cop a terra s’han disparat uns coets per tal d’anunciar l’arribada i el començament de la Cavalcada. Abans però, l’alcalde, Pere Granados, acompanyat per diversos membres del consistori, els han donat la benvinguda i els ha fet entrega de la clau màgica de la ciutat per tal de que puguin entrar a totes les cases del municipi.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha declarat: ”és una gran il·lusió poder rebre a SM els Reis d’Orient i donar-los la benvinguda a la nostra ciutat en nom dels infants de Salou”. Granados ha afegit que: “enguany els hi vull demanar dos desitjos per a tots els veïns i famílies de Salou: en primer lloc el desig que els pares i mares dels tots els nens i nenes de Salou tinguin un lloc de treball per poder atendre les necessitats familiars. I en segon lloc, que ens doneu la força necessària per tirar endavant tots aquells reptes i projectes col·lectius que han de servir perquè tots els salouencs visquin millor a la ciutat i es puguin realitzar-se i desenvolupar-se com mereixen.”

El recorregut que han seguit fins arribar al Teatre Auditori de Salou ha estat: des del Port, pujant pel Carrer Barcelona, carrer Carrilet, Carrer Advocat Gallego i fins arribar al TAS on els reis i els seus ajudants han estat repartint els regals pels infants.

Galeria d'imatges

Sin_ttulo-reis1.jpg
P1300730.JPG

Document Actions