Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Emoció a Salou amb el ‘3x3 bàsquet carrer’

La competició que tindrà lloc el proper 4 d’agost a la Plaça de les Comunitats Autònomes comptarà amb sis pistes de joc

divendres 27 juliol 2012

Avui s’ha presentat en roda de premsa la competició de 3x3 de bàsquet al carrer que tindrà lloc el proper 4 d’agost a la Plaça de les Comunitats Autònomes  de Salou, tocant la platja de Llevant. Es tracta d’un esdeveniment que destaca per la seva espectacularitat i que ha estat organitzat pel Club Bàsquet Salou amb la col•laboració de l’Ajuntament de Salou.
S’instal•laran un total de 6 pistes joc, totes elles d’un material sintètic, sis cistelles basculants amb taulell de metacrilat i una “pista central” on es jugaran les finals de cada categoria.

 A més a més dels marcadors que disposarà cadascuna de les pistes, els resultats i les classificacions es podran seguir en viu a través d’unes pantalles situades a la zona d’organització.  Les categories seran per ‘Masculí i Femení’ El regidor d’esports, Felip Ortiz, ha explicat avui en roda de premsa que “es tracta d’un esdeveniment esportiu emocionant que tindrà lloc en el millor escenari possible”.  D’altra banda, el coordinador del CB. Salou ha reafirmat que “poder jugar al costat mateix de la platja en ple estiu és espectacular i donarà molta projecció a la competició”. 

La organització preveu que unes 300 persones en formin part i s’espera que aquesta participació s’incrementi en properes edicions.  El preu de la inscripció és de 40€/equip; cada equip estarà format per 3 o 4 jugadors/es. Les inscripcions poden fer-se on-line a www.totsports.es/tornejos , presencialment a l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Salou (Poliesportiu Municipal) o les botigues associades.

El Gerent de Totsports, David Torres, ha explicat que “iniciatives com aquesta donen vitalitat a l’entitat i dinamitzen l’esport de la ciutat” i ha afegit que “un dels nostres objectius és donar a conèixer el nostre club i aquest esport entre els més petits de la nostra ciutat”.
Un dels moments més esperats del dia serà les finals del concurs de triples que es viu amb molta intensitat entre els participants.  Cada participant llençarà 15 pilotes en un temps limitat d’un minut. Podrà participar tothom, gent que passi pel carrer, pagant un preu “simbòlic” d’ 1 o 2 euros.


CATEGORIES i HORARIS

Totes les categories seran Benjamí, Aleví, Infantil i Cadet per “Masculí” i “Femení”. La competició començarà a les 10h però serà a partir de les 16h quan es jugaran les finals de cada categoria. La Sènior, a més de dividir-se, com totes les categories, en masculí i femení, també hi haurà una categoria “sènior mixta”. La organització també dona la opció d’inscriure’s en la categoria “sènior aficionats” per tots aquells que no vulguin competir contra jugadors de bàsquet en actiu.

 

Galeria d'imatges

DSCN7310.JPG
DSCN7310.JPG

Document Actions