Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

EN FUNCIONAMENT EL BUS URBÀ DE SALOU

divendres 25 abril 2003

L'alcalde de Salou, Esteve Ferran, i el Director General de Transports de la Generalitat, Enric Ticó, han inaugurat el servei de transport públic urbà de Salou amb la posada en funcionament de dues línies regulars d'autobús que recorren tots els nuclis de població del municipi.
Aquest nou servei ha estat possible gràcies al conveni signat entre l'Ajuntament, la Direcció General de Transports i les empreses PLANA i HISPANIA, per a la millora dels serveis de transport de viatgers en l'àmbit municipal i amb l'objectiu de donar cobertura suficient a les necessitats de mobilitat de la població.
El servei es distribueix en dues línies amb origen i final a la zona de l'Ajuntament: una cobreix la zona de llevant i les urbanitzacions del Cap Salou amb 18 parades i l'altra la zona de ponent amb 14 parades.
Els horaris també es distribueixen segons sigui temporada alta (del 23 de juny al 15 de setembre, de dilluns a dissabte) o temporada baixa (de l'1 de gener fins diumenge de Rams, de dilluns de Pasqua fins el 22 de juny, i del 16 de setembre al 31 de desembre, de dilluns a divendres).
Segons l'alcalde, 'la idea principal és donar cobertura a les necessitats de desplaçament dels nuclis més allunyats del centre urbà, de forma que es faciliti l'accés de les persones de les urbanitzacions i zones més allunyades a les zones de serveis del municipi'.

Document Actions