Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

En marxa, a Salou les proves per seleccionar 14 agents interins de reforç d’estiu

dilluns 04 abril 2016

Dels 280 aspirants, una setantena han superat la primera prova i s’estan examinant aquest matí de les proves físiques

Un total de 280 aspirants han dut a terme una prova escrita per a presentar-se en el procés selectiu de contractació de 14 agents interins pel reforç d’estiu del cos de Policia Local a Salou. D’aquests, un total de 72 han passat l’examen escrit i aquest matí s’estan examinant de la segona prova; la física. Aquesta es composa de quatre parts; una de velocitat consistent en córrer 50 metres; una segona de potència de salt; una altra d’abdominals i, finalment, una altra de resistència Coursenavette. Aquells que superin les proves, hauran de passar un psicotècnic aquesta mateixa tarda i, finalment, s’escolliran els millors 14 expedients.

Com ha assenyalat el regidor de Seguretat Ciutadana i Mobilitat, David González, “els futurs agents interins seleccionats reforçaran la seguretat habitual junt amb l’equip actual de la Policia Local de Salou de cara a la campanya estiuenca, i fins a finals de temporada per tal de continuar oferint un servei de qualitat”, apuntava. És a dir, fins a finals del mes d’octubre amb el RallyRACC.

Entre les diverses proves que hauran de superar els candidats n’hi ha una d’aptituds físiques, un psicotècnic, i de coneixement  policials i del territori. Altres proves que ajudaran a sumar punts seran les proves sobre coneixement de llengua anglesa i altres idiomes. Els candidats triats per cobrir les places realitzaran posteriorment un curs de 120 hores impartit de formació, abans d’incorporar-se a la Policia Local de Salou, com agents interins que s’iniciarà el proper dimarts 12 d’abril.

Galeria d'imatges

policialocal.jpg
policia_3.JPG
policia_1.JPG
policia2.JPG

Document Actions