Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

En marxa, el període de preinscripció a l'Escola Oficial d'Idiomes a través d'Internet

dilluns 01 setembre 2008

Enguany com a novetat s'oferirà a Salou un curs intensiu de primer d'anglès en horari de matí
L'Escola Oficial d'Idiomes de Salou (EOI) ha iniciat ja el període de preinscripcions telemàtiques per a accedir als seus estudis. Així, fins el 3 de setembre tothom que estigui interessat en cursar els estudis com a nou alumne s'hi podrà inscriure a través d'Internet durant les 24 hores del dia a través de la pàgina web http://www.eoidigital.com/preinscripcio/alumnes/.
La preinscripció presencial es podrà realitzar a la secretaria de l'EOI (Passeig 30 d'Octubre núm 4 de Salou, a la planta baixa de l'Ajuntament) els dies 2 i 3 de setembre. En aquest cas, serà necessari portar el DNI o passaport.
Per tal d'accedir als cursos, són requisits imprescindibles, recordem, tenir els 16 anys complerts l'any en què es comencin els estudis i ser major de 14 anys per seguir els ensenyaments d'un idioma diferent del cursat com a primera llengua estrangera a l'ESO.
L'Escola Oficial d'Idiomes de Salou va obrir les seves portes l'any passat amb l'oferta del primer i segon nivell de francès i anglès en règim ordinari i cursos monogràfics de rus al llarg de l'any. Com a novetat d'enguany, a més del 3r nivell, aquest curs 2008-2009 l'EOI oferirà un grup de primer d'anglès en modalitat intensiva durant el primer quadrimestre (d'octubre a febrer) en horari de matí.
Per tenir més informació, es pot entrar a la pàgina web de l'EOI a través de l'enllaç que hi ha al web de l'Ajuntament (www.salou.org) . A partir del proper 1 de setembre, data en què l'escola tornarà a obrir les seves portes, es podrà consultar el quadre d'horaris.

Document Actions