Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

En marxa, les inscripcions per a la V Mitja Marató de Salou

dijous 18 setembre 2008

El 9 de novembre Salou tornarà a acollir la cinquena edició de la seva Mitja Marató. La tornada en escena d'aquesta cursa l'any passat, després de 3 anys sense celebrar-se, amb una nova organització, va suposar un gran canvi i l'inici d'una nova fase. L'ambició municipal de convertir aquesta Mitja en una de les més importants del panorama català, va ser el revulsiu.
Aquest any s'espera arribar a 900 inscrits en els 21,097km i a 200 inscrits en la cursa infantil. I s'han fet uns petits canvis, en aquesta V edició, en alguns trams del circuit per donar-li un caire més lúdic. El ritme de batucada en directe animarà als corredors durant el circuit, abans de poder gaudir de la pasta-party a l'arribada i de l'accés a la piscina municipal per refrescar-se.
Com l'any passat s'espera gaudir d'un ambient esportiu i festiu incomparable. Les inscripcions es poden formalitzar presencialment a les botigues Runners World de Tarragona i Barcelona o a la Piscina Municipal de Salou. Les inscripcions online es faran a través de la web www.atletisme.com.
El període d'inscripcions acabarà dijous 6 de novembre.

Document Actions