Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

En marxa les obres de millora del carrer Ebre

divendres 16 octubre 2015

Els treballs de manteniment de la ciutat continuen després de l’aprovació d’una partida suplementària de 90.000 euros al darrer plenari municipal

Aquesta setmana s’han iniciat les obres de millora de la vorera al carrer Ebre, entre la plaça de la Pau i la Via Augusta. Els treballs, consisteixen en l’extracció de la vorada de pedra per a la seva posterior reposició donat que es tracta d’un carrer que presentava un deteriorament per l’efecte de les arrels dels arbres. Així, el projecte redactat pels serveis tècnics d’enginyeria i que s’està executant en aquests moments afecta a la demolició del paviment de vorera actual; a més del retallat dels arrels dels arbres quan calgui i la reposició de la vorada d’acord amb la nova rasant. Així mateix, també s’adaptaran els marcs i tapes dels serveis afectats a la nova rasant i aprofitant l’obra s’adequaran les canalitzacions de l’enllumenat públic existent.

Es respectaran i mantindran els passos per a persones discapacitades existents a les cantonades dels carrers, coincidint amb els passos de vianants, els quals són de recent execució. Es preveu, sempre que calgui, la substitució de la canalització d’enllumenat públic actual donat que, ens molts trams, encara és antiga.

L’obra tindrà un termini d'execució de dos mesos i el cost dels treballs puja als  24.223 euros.

Galeria d'imatges

ebre.jpg
P1200596.JPG
P1200593.JPG

Document Actions