Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

'En Tòfol i la Tina' és el títol de l'espectacle infantil programat per aquest dissabte al Centre Cívic de Salou

divendres 07 març 2008

El pròxim dissabte 8 de març, al Centre Cívic de Salou, es podrà gaudir d'una nova activitat adreçada als més petits. La companyia Pa Sucat oferirà un espectacle de titelles per a nens i nenes anomenat 'En Tòfol i la Tina'. El guió i la direcció estan en mans d'en Jordi Jubany i en Lluís Graells, respectivament.

El Tòfol és un granger que destil·la senzillesa i honestedat en la seva vida tranquil·la i rural. En aquesta història, un imprevist trenca la pau de la granja i el protagonista ha de resoldre el conflicte: s'ha trobat un pingüí despistat dins una caixa de sardines. Per sort, quan arriba la primavera, la Tina, una jove i intrèpida aviadora, arriba amb el seu avió per tornar el pingüí a casa seva. El Tòfol queda enamorat d'aquesta noia i quan torni del seu viatge a l'estiu quedaran un dia per sopar i potser viuran junts per sempre més.

Aquest acte està organitzat per la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Salou i forma part del Cicle d'Animació Infantil de la temporada d'hivern. L'objectiu d'aquesta programació és divertir els més petits i alhora educar-los en valors com la pau, l'amor, l'amistat, la solidaritat i l'honestedat. Aquest cicle es van iniciar el passat diumenge 13 de gener amb l'òpera còmica Bàstia i Bastiana i finalitzarà el 29 de març, amb la representació d''El Planeta B 612'. Les sessions tenen aforament limitat.

El preu de l'entrada per veure 'En Tòfol i la Tina' és de 2 euros.

Document Actions