Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Ensenyament finalitza la reforma dels lavabos d’infantil de l’escola Santa Maria del Mar

dimecres 28 gener 2015

L’actuació ha suposat una inversió de poc més de 14.000 euros

La regidoria d’Ensenyament ha dut a terme la reforma completa dels lavabos de la primera planta de l’àrea infantil de l’escola Santa Maria del Mar.  Aquesta actuació ha suposat una inversió de 14.078,52 € i els treballs han consistit en la renovació de tot l’enrajolat de les parets i de tot el paviment; a més de la substitució de tots els sanitaris antics (rentamans, inodors, etc) per models actuals i sense cisterna oberta, així com de la il·luminació.

També s’han renovat les fulles de les portes de les instal·lacions de la segona planta i s’han pintat. A més, els treballs, que han supervisat des de l’àrea d’Urbanisme de l’Ajuntament de Salou, també han incorporat el pintat de sostre així com de les parts de parets altes, no enrajolades. La regidora de l’àrea, Julia Gómez, ha assegurat que “el centre que té més de 45 anys té mancances reals, de les quals en som conscients i a mesura que hi ha disponibilitat econòmica anem fent actuacions de manteniment”.

Aquesta obra s’emmarca en un conjunt d’actuacions de renovació de parts de l’equipament educatiu, de tal forma que la propera actuació que se’n preveu és la renovació dels lavabos del pati, els quals s’utilitzen també per seccions de futbol sala del municipi.

Galeria d'imatges

santa_maria.jpg
lavabos_santa_maria_del_mar.JPG

Document Actions