Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Ensenyament lliura els diplomes d’aprofitament del curs de cuina a La Goleta als alumnes de la UEC

divendres 06 juny 2014

Els joves han dut a terme unes sessions al prestigiós restaurant de Salou per aprendre l’ofici

 

Aquest matí, la regidora d’Ensenyament, Julia Gómez, junt amb el propietari del Restaurant La Goleta, Emilio Vicente i el cuiner José Antonio Martínez han lliurat als alumnes de la Unitat d’escolarització Compartida (UEC) de Salou els diplomes d’aprofitament del curs de cuina que han dut a terme a aquest restaurant del municipi. Julia Gómez ha destacat la professionalitat de la Goleta –que porta més de 28 anys de trajectòria al municipi- i ha volgut agrair la col·laboració que han prestat a la UEC, i el compromís que han demostrat amb els joves amb el seu temps i la transmissió de coneixements. Per la seva part, tant Emilio Vicente com el cuiner José Antonio Martínez han assegurat que ha estat una experiència molt enriquidora i han animat als estudiants a seguir esforçant-se per arribar a una meta.  Els joves, durant el curs de cuina han après sobre el tractament de carns i peixos, rebosteria i salses.

La Goleta ha signat per aquest curs un conveni de col·laboració amb la regidoria d’Ensenyament de l’Ajuntament de Salou, per tal de dur a terme una part de formació dels alumnes de manera desinteressada tot oferint les seves instal·lacions i l’experiència dels seus professionals, amb l’objectiu que els joves puguin introduir-se al món culinari i de la restauració.  Aquest conveni ha tingut una durada de poc més de dos mesos en la que els joves han estat des de les 10 del matí i fins a les 4 de la tarda integrats al servei del restaurant.

En acabar el lliurament de diplomes s’han fet una foto de grup i posteriorment han tastat alguns dels postres que han elaborat al centre Atenea.

Galeria d'imatges

uec.jpg
P1030018.JPG
P1030008.JPG

Document Actions