Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Ensenyament obre el termini per a les beques de material escolar pel curs 2014-2015

dimarts 02 setembre 2014

De l’1 de setembre al 6 d’octubre es poden presentar les instàncies a l’OAC

La regidoria d’Ensenyament de l’Ajuntament de Salou ha obert el termini per presentar instàncies per aconseguir subvencions familiars per a la compra del material escolar necessari per a la tornada a l’escola. En total, l’import de la subvenció municipal per alumnes d’educació infantil i primària serà de 10.000 euros i  5.720 euros més que aportarà l’empresa Repsol pels alumnes de secundària i batxillerat fruit d’un conveni signat amb l’empresa el 2013 i que tindrà una vigència de quatre anys.

L’objectiu és que les famílies de Salou amb fills estudiants puguin optar a les primeres beques  per subvencionar llibres i material escolar. La regidora d’Ensenyament, Infància i Joventut, Júlia Gómez ha explicat que “l’educació és un element bàsic per vertebrar una societat millor i per l’Ajuntament de Salou continua sent indispensable recolzar a les famílies per tal que els seus fills puguin desenvolupar la seva formació amb allò que sigui necessari”.

Les bases especifiquen que poden ser sol·licitants dels ajuts per a l’adquisició de material escolar   les famílies que reuneixin tots i cadascun dels següents requisits i s’hauran de presentar a l’OAC:

 

a) Tenir a càrrec menors en edat d’escolarització al 2n cicle d’educació infantil, primària, secundària i Batxillerat matriculats en qualsevol centre educatiu, públic concertat, del municipi de Salou.

b) Estar empadronats al municipi de Salou.

c) Haver fet efectiva l’adquisició del material escolar prescrit i presentar la factura corresponent a nom de l’ infant i/o l’adolescent destinatari, o del sol·licitant.

d) No haver obtingut altres ajuts, beques o aportacions d’altres administracions públiques o entitats per al mateix concepte.

e) No tenir deutes amb la Hisenda Municipal i trobar-se al corrent de les seves obligacions tributàries i amb la Seguretat Social.

f) Presentar la documentació requerida per acreditar la relació familiar i de convivència, i la situació socioeconòmica i acadèmica.

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges

beques.jpg

Document Actions