Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Ensenyament obre el termini per sol·licitar les beques universitàries i de graus superiors 2013

Per onzè any consecutiu es convoquen els premis i enguany, s’incrementa la partida fins als 10.260 euros per premiar els alumnes amb millor rendiment acadèmic

dilluns 02 setembre 2013

La regidoria d’Ensenyament de l’Ajuntament de Salou ha obert avui, 2 de setembre,  el termini per a poder sol·licitar una beca per a estudis universitaris i de graus superiors, atenent d’aquesta manera el compromís que any rere any du a terme  amb la finalitat de compensar les desigualtats i apropar la formació. Així, per onzè any consecutiu s’han convocat per aquest curs 2013, les beques per a tots aquells estudiants que iniciaran els seus estudis universitaris el curs 2013-2014. Tots aquells que vulguin optar a la beca han de formalitzar l’imprès de sol·licitud que es posarà a disposició dels interessats a l’Àrea d’Ensenyament de l’Ajuntament de Salou o a través de l’oficina virtual http://www.ov.salou.cat/siac/default.aspx i necessàriament han d’estar empadronats a Salou.

L’atorgament d’aquestes beques té com a objectiu donar suport als projectes de formació dels estudiants que la sol·licitin i premiar el bon rendiment acadèmic amb la pretensió de ser un incentiu per a la continuïtat dels seus estudis, tot tenint en compte la situació socioeconòmica familiar. En total, les ajudes superen els 10.000 euros i enguany, a més de l’Institut Jaume I i de l’escola Elisabeth s’hi incorpora també els joves que han acabat 2on de BAT al Marta Mata.

La regidora d’Ensenyament, Julia Gómez, ha assenyalat que “es tracta d’una molt bona oportunitat de recolzar als joves del municipi de Salou recompensant el seu esforç i constància. Aquesta aposta que realitzem des de l’administració, sense cap mena de dubte, revertirà en la nostra pròpia ciutat donat que els joves d’avui seran les generacions que ens faran avançar i millorar en el futur”.

Pel que fa a la quantia de les beques  es premiarà els alumnes de 2on de BAT i últim curs de Cicles Formatius de Grau Superior qualificats amb matrícula d’honor per part de les juntes d’avaluació dels corresponents centres (dotades amb 575 euros cadascuna); les bases també preveuen el lliurament de 2 beques més per als millors estudiants d’Humanitats i Ciències Socials (1.080 euros cada una); 2 beques per als que excel·leixin en Ciències i Tecnologia (1.080 euros cada una), una per la modalitat de batxillerat artístic  i, finalment, 2 beques més per import de 1.080 euros per als estudiants de Cicles Formatius de Grau Superior.   L’Antena del Coneixement de la URV també lliurarà un ordinador portàtil a l’alumne de BAT que, havent sol·licitat la beca hagi obtingut la millor nota a les proves d’accés a la universitat (PAU) del curs 2012-2013.

El termini de presentació de sol·licituds finalitzarà el proper dia 11 d’octubre.

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges

14077_TRIPTIC_BEQUES131.jpg

Document Actions