Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Ensenyament obre la desena convocatòria de beques per a estudis universitaris i de graus superiors

La regidoria destina més de 7.000 euros per a premiar el bon rendiment acadèmic de joves que vulguin seguir estudiant

dimarts 03 juliol 2012

La regidoria d’Ensenyament de l’Ajuntament de Salou ha presentat les bases per a accedir a les beques per a estudis universitaris atenent d’aquesta manera el compromís que any rere any du a terme aquesta regidoria amb l’objectiu de compensar les desigualtats i apropar la formació. Així, per desè any consecutiu ha convocat per aquest curs 2011-2012, les beques per a tots aquells estudiants que iniciaran els seus estudis universitaris el curs 2012-2013. L’atorgament d’aquestes beques té com a objectiu donar suport als projectes de formació dels estudiants que la sol·licitin i premiar el bon rendiment acadèmic amb la pretensió de ser un incentiu per a la continuïtat dels seus estudis, tot tenint en compte la situació socioeconòmica familiar. En total, les ajudes superen els 7.000 euros. La regidora d’Ensenyament, Julia Gómez, ha assenyalat que “La inversió en formació és una aposta que no  només hem de pensar en termes de rendibilitat econòmica sinó que s’ha de començar a entendre que estem donant les eines a les persones que amb els seu esperit i voluntat poden ser els protagonistes d’un canvi en la manera de pensar i de ser en la nostra societat”.

 

Pel que fa a la quantia de les beques  es premiarà els alumnes de 2on de BAT i últim curs de Cicles Formatius de Grau Superior qualificats amb matrícula d’honor per part de les juntes d’avaluació dels corresponents centres (dotades amb 575 euros cadascuna); les bases també preveuen el lliurament de dues beques més per als millors estudiants d’Humanitats i Ciències Socials (1.080 euros cada una); dues beques per als que excel·leixin en Ciències i Tecnologia (1.080 euros cada una) i, finalment, dues beques més per import de 1.080 euros per als estudiants de Cicles Formatius de Grau Superior.   L’antena del Coneixement de la URV també lliurarà un ordinador portàtil a l’alumne de BAT que, havent sol·licitat la beca hagi obtingut la millor nota a les proves d’accés a la universitat (PAU) del curs 2010-2011.

El termini de presentació de sol·licituds s’inicia el 20 de juliol i finalitzarà el proper dia 16 d’octubre. Tots aquells que vulguin optar a la beca han de formalitzar l’imprès de sol·licitud que es posarà a disposició dels interessats a l’Àrea d’Ensenyament de l’Ajuntament de Salou. Tots els interessats en sol·licitar la beca han d’estar empadronats a Salou.  

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges

BEQUES121.jpg

Document Actions