Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

ENTESA NACIONAL

dimecres 08 novembre 2006

ENTESA NACIONAL
A Esquerra Republicana de Salou celebrem l'aposta per l'Entesa Nacional pel Progrés perquè 'ningú com aquest govern de coalició no pot garantir la cohesió social, que vol dir també cohesió nacional'.
Tal com ha explicat Carod, 'res no garanteix tant avui un govern d'entesa nacional com el conjunt d'unes forces polítiques que conviuen en un govern, més govern que coalició, amb la coexistència de persones que se senten nacionalistes catalanes i les que no'. El president d'Esquerra ha explicat que 'compartir govern és la millor garantia de cohesió social'.
El president d'Esquerra ha assegurat que 'serem un govern fort, que ningú no ho dubti' i ha promès 'voluntat de construir, amb la mà estesa permanentment cap a tots els sectors'. Segons Carod, 'ens hi juguem molt, el present i el futur i no fallarem'.
Aquest govern no anirà contra ningú, no hi ha marge per al ressentiment, la venjança i el rancor i només hi ha espai per a la construcció positiva i serena d'un país, basada en la llibertat i el benestar, no és un govern contra cap país, societat, llengua o cultura. Res no ens molesta i ha apostat per una Catalunya nacional que avanci cap a una societat en la qual no es miri els orígens de la gent, els cognoms o la seva llengua materna, sinó una Catalunya com a comunitat de destí per a tothom amb independència del seu origen geogràfic.
Un clar missatge de 'fortalesa democràtica' i ha reprès la tradició de l'Assemblea de Catalunya d'avançar cap a l'objectiu de'Catalunya: un sol poble on cohesió social vol dir també cohesió nacional'.

Document Actions