Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Entrenadors de primera línia parlen de futbol sala a Salou

Marc Carmona del FCB Alusport i Jesús Velasco del Inter Movistar atendran les preguntes dels assistents sobre aspectes tècnics d’aquest esport

divendres 11 gener 2013


L’Associació Nacional d’entrenadors de Futbol Sala amb la col.laboració del Departament d’Esports de l’Ajuntament de Salou realitzaran demà dissabte dia 12 de gener una jornada tècnica amb l’entrenador Marc Carmona, entrenador del FCB Alusport i Jesús Velasco, entrenador del Inter Movistar. La xerrada serà de 10:00 a 14.30 hores al Pavelló Cap Salou (C. Fonoll S/n)

Es tracta d’una jornada tècnica on tots els assistents podran participar i realitzar preguntes a ambdós entrenadors.   Aquests respondran aspectes d’estratègia i atendran les suggerències i peticions del públic basant-se en la seva experiència i casos pràctics.

Els socis de ANEFS i FCB ALUSPORT podran assistir de manera gratuïta i els interessats que no siguin socis podran inscriure’s a la pàgina web www. Anefs.es  Marc Carmona és entrenador  del FC Barcelona des del 2004 i va ser seleccionador català durant més de deu anys. Per la seva banda, Jesús Velasco també té una llarga trajectòria en aquest esport. Actualment com a tècnic del Inter Movistar, i anteriorment, va ser entrenador durant deu anys a diferents clubs de primer nivell.

Galeria d'imatges

cartel_ANEFS_JornadaTecnicaweb.jpg
cartel_ANEFS_JornadaTecnicaweb.jpg

Document Actions