Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Es comencen a distribuir bosses reutilitzables de roba entre els comerços de Salou

dilluns 08 juny 2009

Els establiments de l'Associació 365 dies-Salou Vila Comercial i l'Ajuntament de Salou inicien la promoció conjunta

Les regidories de Comerç i Medi Ambient de l'Ajuntament de Salou han iniciat de manera conjunta una acció promocional amb l'Associació 365 dies - Salou Vila Comercial en la que s'inicia la distribució de 10.000 bosses de roba. Aquesta distribució pretén, d'una banda, afavorir l'eradicació de l'ús de les bosses de plàstic, i, de l'altra fomentar la imatge d'unitat comercial al municipi.

Aquest matí, els regidors de Comerç, Pedro Lavilla, i de Medi Ambient, Montserrat Porter, s'han desplaçat fins a una de les botigues adherides junt amb el president de l'entitat, Joan Vicens, i la secretària de l'entitat, Cristina Gelonch, per començar la distribució del nou merxandatge que ha d'enfortir la imatge de marca de Salou com a vila comercial. Aquesta és una de les primeres accions promocionals conjuntes que porta a terme l'Ajuntament de Salou i l'entitat i que sorgeix del pla estratègic per a fomentar el comerç de la ciutat.

El regidor de Comerç, Pedro Lavilla, destacava que es tracta d'una iniciativa pionera i que, per primera vegada, es finança de manera conjunta amb fons municipals amb una important aportació de 5.000 euros (més IVA) que es reparteix entre ambdues regidories. Properament també s'editaran les guies de comerç de butxaca. El president de l'entitat, Joan Vicens, assegurava estar molt satisfet de la col·laboració institucional i per la política de ma estesa del nou govern.

Document Actions