Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Es construirà una altra nau industrial, per ampliar els magatzems dels serveis municipals

divendres 23 maig 2008

La Junta de Govern Local de Salou ha acordat recentment per unanimitat l'aprovació del projecte bàsic per a la construcció de la 2ª fase dels magatzems pels Serveis Municipals, amb un pressupost de contracta de 950.000 euros. En concret, es crearan 2.100 metres quadrats de superfície construïda, que s'afegiran als 3.150 existents fins ara a la zona del cementiri i de la deixalleria.

Es tracta d'executar la construcció de la 2ª fase d'una nau industrial de planta baixa i altells per als serveis municipals, tallers ocupacionals, jardineria, enllumenat i fonts, neteja i dipòsit de vehicles per servei de grua i oficines que tindrà una capacitat per 108 places d'aparcament.

Els altells seran destinats, en concret, a les sales de formació de tallers ocupacionals i oficines dels serveis de la brigada municipal, dels serveis de jardineria i dels serveis d'enllumenat i fonts. L'exterior estarà format per rampes d'accés, i per zones destinades a l'aparcament. Perquè el cost de manteniment d'aquesta nova nau industrial sigui baix, s'empraran materials com formigó, galvanitzat i corten.

Recordem que la 1ª fase, existent fins ara, conté una planta soterrani destinada a l'ús de la Policia Local, al dipòsit de vehicles per a disposició judicial, amb una capacitat de 108 places d'aparcament, i una nau de servei de neteja, en planta baixa, altell i coberta invertida.

'Amb aquest projecte de la 2ª fase volem concentrar en un mateix lloc tots els serveis municipals i que estiguin en les millors condicions possibles', ha afirmat el regidor de Planificació Territorial, Pablo Otal.
Otal ha explicat que per finançar-lo, l'Ajuntament de Salou s'ha presentat a la convocatòria d'ajuts de la Diputació de Tarragona, al Pla d'Acció Municipal (PAM) per al quadrienni 2008-2011.

Document Actions