Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Es construirà una nova rotonda entre la Via Aurèlia i el carrer de Pere Martell

divendres 14 setembre 2007

El proper dilluns 17 de setembre començaran les obres de construcció d'una nova rotonda, a la cantonada existent entre la Via Aurèlia i el carrer de Pere Martell de Salou. A causa de les obres, aquestes dues vies quedaran tallades al trànsit a partir d'aquest dia i fins al desembre, que és quan es preveu que estiguin enllestits els treballls. Per aquest període de temps, però, la Policia Local ha dissenyat diversos itineraris alternatius que estaran degudament senyalitzats. D'aquesta manera, es vol reduir al màxim les molèsties que es puguin ocasionar als ciutadans, en general, i als veïns, en concret, que així podran continuar accedint sense problemes als seus domicilis i aparcaments.
Aquests canvis de la circulació s'estan donant a conèixer des d'avui als habitants de la zona afectada, mitjançant el repartiment d'uns fulls informatius, on se'ls comunica les conseqüències que tindran les obres i el canvi de sentit del carrer Arquebisbe Pere Cardona que hi haurà. En aquests fulls se'ls recorda, a més, quin és el telèfon de la Policia Local, per si tenen algun dubte.
Amb la creació de la nova rotonda, l'Ajuntament de Salou pretén millorar la mobilitat en aquesta zona del municipi, on viu molta gent durant tot l'any. Aquesta millora de la mobilitat es completarà amb l'obertura de la prolongació de l'Avinguda de Pau Casals amb el Vial del Cavet, actualment en construcció. L'obertura d'aquesta prolongació coincidirà amb l'obertura de la rotonda, amb la qual cosa es descongestionarà el trànsit al centre urbà i moltes persones no hauran d'utilitzar el carrer Ciutat de Reus com a entrada a la ciutat; i el carrer de Barcelona, com a via de sortida.

Document Actions