Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

ES CONSTUIRÀ UNA LLAR MUNICIPAL D'INFANTS

dijous 29 gener 2004

La Comissió de Govern de l'Ajuntament ha aprovat el projecte executiu per a la construcció d'una Llar d'Infants de titularitat municipal, amb un pressupost de 993.214 ', i que es previst situar al c/ de Barcelona cantonada amb c/ de l'Arquitecte Ubach.
La Comissió de Govern ja va aprovar el projecte bàsic de 'centre d'educació infantil de primer cicle' redactat pels Serveis Tècnics Municipals.
Es tracta d'un equipament de 1.988 m2 de superfície, on la construcció n'ocupa 900 en una sola planta; i es distribueix en dos cossos units per un passadís-hall central i sala polivalent. En una part s'hi ubiquen els serveis i sales dels educadors (sales de visita, administració, cuina, magatzems, serveis públics, bugaderia i zona de professorat), i en l'altra les aules i dormitoris de les tres unitats (en tres zones diferenciades de 0 a 1 anys, de 1 a 2 anys i de 2 a tres anys). A més, hi ha una zona de patis i jocs educatius d'uns 650 m2 de superfície i una zona d'aparcament de 400 m2.
Segons l'alcalde de Salou, Esteve Ferran, 'aquest centre de preescolar tindrà capacitat per acollir un màxim de 82 infants', i afegia que 'la seva necessitat és inqüestionable si tenim en compte que les 3 escoles bressol de Salou ja no poden absorbir les necessitats creixents d'atenció i educació preescolar'. Remarcava també 'en els darrers anys la població infantil ha augmentat notablement'. Salou té una població infantil de 716 infants de 0 a 3 anys, que suposa un 4'3% del total de la població censada.Document Actions