Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Es contracten les obres de col·locació d’antiarrels a l’arbrat de diversos carrers de Salou

divendres 17 octubre 2014

També es contracta l’adquisició de dos vehicles per a la Policia Local per reforçar els mitjans operatius de seguretat

L’alcalde de Salou, Pere Granados, va signar el contracte d’obres de l’adjudicació dels treballs de col·locació de barreres antiarrels a l’arbrat de diversos carrers del sector 01, per un import de quasi 180.000 euros. Els carrers beneficiats per aquestes obres són: Pierre Vilar, Domenech Sugranyes, Antoni Gaudí, Francesc Ferrer i Guardia, Rosa Sensat, avinguda de Pau Casals, camí vell de la Torre i vorera nord del Vial de Cavet.

Les obres consisteixen en instal·lar uns perfils de plàstic de 60 cm endins, en tot el perímetre interior dels escosells dels arbres, de forma que obliguen les arrels a creixer en profunditat.

 

Segons l’alcalde de Salou, “amb aquestes obres no només millorem els espais enjardinats i arbrats de la zona afectada, sobretot la seva imatge; sinó que eliminem també el risc que les arrels dels arbres tornin a rebentar i aixecar les voreres per la pressió”.

 

En aquest sentit l’alcalde afegia que “de forma progresiva em d’anar executant aquest tipus d’obra de reparació i manteniment d’escosells i paviments, però també anirem realitzant replantació d’arbrat amb espècies que tinguin un creixement radicular més vertical i evitar així els desperfectes que provoquen el creixement superficial”.

 

D’altra banda, l’alcalde va signar un altre contracte de subministrament per un import de 50.000 euros, per a l’adquisició de dos vehicles per a la Policia Local, dotats amb els equipaments necessaris i obligatoris, que permeten el seu servei en tasques de seguretat.

 

En aquest aspecte l’alcalde deia que “amb aquests dos vehicles la Policia Local veurà reforçats els mitjans a disposició per efectuar la seva tasca de seguretat ciutadana incrementat la seva mobilitat i eficàcia”.

Galeria d'imatges

portada_antiarrels.jpg
Lalcalde_signant_el_contracte_dobres_per_a_la_collocaci_dantiarrels_als_escossells_dels_arbres..JPG

Document Actions