Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Es convida la ciutadania a consensuar el Pla d'Acció de l'Agenda 21 de Salou

dimecres 21 novembre 2007

L'Ajuntament de Salou convida la ciutadania a participar novament en el procés d'elaboració de l'Agenda 21, un pla estratègic destinat a aconseguir un desenvolupament sostenible, entenent com a tal un desenvolupament econòmic i social que no es faci en detriment del medi ambient ni dels recursos naturals dels quals depenen les activitats humanes i el propi desenvolupament del municipi. En aquesta ocasió, en el Fòrum del Pla d'Acció, que es durà a terme el proper dijous 22 de novembre, a les 19.30 hores, a la Sala Costa Daurada de l'Auditori de Salou.

L'objectiu d'aquesta sessió, que tindrà una durada aproximada de 2 hores, serà consensuar la proposta del Pla d'Acció per a la Sostenibilitat de l'Agenda 21 de Salou elaborada per personal tècnic i pels ciutadans que van prendre part en els tallers de debat que es van realitzar el passat mes d'octubre.

Cadascun dels tallers va estar dedicat a una temàtica diferent (territori i medi natural, vectors ambientals com l'aigua l'energia, l'atmosfera i els residus; i l'àmbit social i econòmic de la localitat ) i en ells els participants van poder debatre i acordar les principals actuacions a dur a terme per tal de garantir el desenvolupament sostenible de Salou, donant solució a les problemàtiques detectades durant el procés de diagnosi.

La relació d'actuacions recollides i prioritzades es va analitzar juntament amb les accions plantejades a nivell tècnic. A partir d'aquesta anàlisi i amb criteris de viabilitat tècnica i de recursos, es van incloure les accions sorgides de la participació a la proposta de Pla d'Acció.

És per validar aquesta proposta, precisament, que la Regidoria de Medi Ambient organitza ara una nova sessió participativa oberta a tota la ciutadania: l'anomenat Fòrum del Pla d'Acció.

Document Actions