Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Es convida la ciutadania a participar en el procés d'elaboració del Pacte Nacional per a la Immigració, avui dimarts a Salou

dimarts 20 maig 2008

Amb l'objectiu de recollir el major nombre d'aportacions al Document de Bases del Pacte Nacional per a la Immigració, s'han previst a Catalunya un conjunt d'actuacions que, adreçades a diversos col·lectius i perfils, es duran a terme des del passat mes d'abril fins al juny. Així, s'han creat vuit grups de treball, a la ciutat de Barcelona, l'Àrea Metropolitana, la Catalunya Central, les Comarques gironines, l'Alt Pirineu i Aran, les terres de Ponent, el Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre.

En el marc d'aquesta fase participativa, avui dimarts hi ha prevista a Salou una primera sessió oberta a tothom que tindrà lloc a la sala de premsa de l'Ajuntament de Salou (a la planta baixa) entre les 18 i les 21 hores. La segona sessió programada al mateix lloc i a la mateixa hora, tindrà lloc el proper 27 de maig.

Recordem que l'administració catalana treballa des del mes de juny de 2007 en el Pacte Nacional per a la Immigració, 'un gran pacte de país i de futur per viure junts i juntes, que ha de permetre adoptar línies estratègiques comunes d'actuació, més enllà de l'alternança política o de les diferents necessitats i accions dels agents econòmics, socials o institucionals', segons s'afirma des del mateix Govern de la Generalitat.

Document Actions