Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Es convoca un concurs de cartells per a la Festa Major d'Hivern

dimecres 26 setembre 2007

L'Ajuntament de Salou ha convocat un concurs de cartells per a la Festa Major d'Hivern, l'acte més emblemàtic de la qual és l'anomenat Cós Blanc. El concurs està obert a totes les persones del municipi que hi vulguin participar, majors de 16 anys, cadascuna de les quals podrà presentar un màxim d'una obra, original i inèdita.
L'obra ha d'inspirar-se en la festa i s'utilitzarà en banderoles publicitàries i com a portada del programa festiu. La tècnica amb què pot ser creada és lliure. L'únic requisit és que el cartell sigui apte per a la seva reproduccció mitjançant quadricromia i que mesuri 23,5 cm de base x 33,5 cm d'alçada. També ha d'incloure el logotip de l'Ajuntament de Salou i el text 'Festa Major d'Hivern Salou 2008'.
Un jurat integrat per dos membres del món artístic i professional i un representant de la Regidoria de Festes, serà l'encarregat d'escollir el guanyador, tenint en compte els criteris de qualitat artística i originalitat, idoneïtat i expressivitat de la proposta. El guanyador rebrà un premi en metàl·lic de 600 euros, subjectes a impostos, i haurà de cedir en exclusiva i irrevocablement el dret a reproduir el cartell, totalment o parcialment, en qualsevol modalitat, mides o suport, així com la seva utilització per a difusió publicitària. D'altra banda, totes les obres presentades seran exposades al vestíbul de l'Ajuntament de Salou, durant els dies de la Festa Major d'Hivern.
Els interessats en participar en aquest certamen han de fer arribar els seus treballs a la Regidoria de Festes de l'Ajuntament de Salou, Passeig de la Segregació, 4, de Salou, de 10 a 13 hores, de dilluns a divendres. Tenen de termini fins al 9 de novembre.
Per a més informació consultar la pàgina web de l'Ajuntament.

Document Actions