Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Es crea una associació animalista: SOS Gat Salou

Compta amb el suport de la regidoria de Medi Ambient i del departament de Participació Ciutadana

dimecres 03 abril 2013

Demà dijous a les vuit del vespre es reunirà per primera vegada l’associació SOS Gat Salou, una associació sense ànim de lucre que té com a objectiu la millora de les condicions de vida dels gats del carrer i la disminució dels problemes generats per la seva presència.

Amb accions en col·laboració amb la regidoria de Medi Ambient i del Departament de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Salou, l’activitat de associació pretén basar-se –principalment- en el control i seguiment de les colònies de gats de carrer i també l’adopció.

Així doncs, per tal d’iniciar aquesta tasca relativa a la cura dels gats del carrer SOS Gat Salou busca associats, col·laboradors i voluntaris per tal de tirar endavant l’entitat. Demà al vespre, a partir de les vuit, a la sala Mediterrània del Centre Cívic de Salou (al costat del TAS-Teatre Auditori de Salou) se celebrarà la primera de les sessions informatives i per començar a donar forma a l’entitat; per tant, una reunió oberta a tothom qui vulgui ajudar l’entitat d’una o altra manera.

Galeria d'imatges

logo_sos_gat_salou.jpg

Document Actions