Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Es crearà una comissió per fomentar la cultura catalana a Salou

divendres 09 novembre 2007

L'Ajuntament de Salou està en aquests moments treballant en la creació de la Comissió d'Acció Cultural. Aquesta comissió tindrà com a objectius la promoció, difusió i divulgació de la cultura popular catalana al municipi; i el foment de la participació ciutadana en activitats vinculades a aquesta cultura.

Estarà integrada pels representants d'una desena d'entitats salouenques relacionades amb el folklore català (diables, ball de bastons, gegants, gralles, etc), pel regidor de Cultura, Paco Gaya; i pel regidor de Festes, Joan A. Brull. Aquests membres van reunir-se per segona vegada dilluns passat per elaborar els estatuts d'aquest grup i regular el seu funcionament. A finals de mes, tenen previst celebrar la propera reunió i tancar ja el projecte.

Entre les propostes per dur a terme en el futur que s'han posat damunt la taula, hi ha l'organització d'un curs per a grallers i timbalers, per incrementar el nombre de veïns que toquen aquests instruments a Salou; i d'una jornada de portes obertes per donar a conèixer les associacions del municipi i les activitats que impulsen; així com la creació una nova figura folklòrica per als actes festius de la ciutat.

Document Actions