Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Es lliuren els diplomes a 129 persones participants a tres Plans d’Ocupació de Salou

Han estat tres plans diferents que s’han desenvolupat en el darrer any i que ja han finalitzat

divendres 13 maig 2011

L'alcalde de Salou, Pere Granados, juntament amb el regidor d’Ocupació, Jesús Barragán, han lliurat els diplomes d’aprofitament a les 129 persones que han estat formant-se i treballant alhora en diversos plans d’ocupació que ha impulsat l’Ajuntament de Salou.
Els dos primers han suposat la contractació de 67 i 46 persones respectivament i han estat treballant en aspectes que van des de l’arranjament i reparació d’edificis públics; al manteniment i la neteja d’espais periurbans i boscos del municipi; la implementació de l’administració electrònica; el servei d’atenció per a la millora de la vida laboral i familiar i la prevenció de la violència de gènere o per potenciar i fomentar l’educació mediambiental. Així, entre els projectes en els que han estat treballant ha estat la neteja i adequació del Parc de la Ciutat, el manteniment de les diferents escoles, la neteja de la llera del barranc de Barenys o de diversos solars municipals; així mateix, també han estat treballant a departaments administratius de l’ajuntament, entre un llarg etcètera.
El tercer pla, ha incorporat a 16 persones que han dut a terme un curs d’Excel Avançant dirigit als demandants d’ocupació inscrits a la Borsa de Treball Municipal. El curs va començar el passat 2 de febrer i la seva duració ha estat de 50 hores. Les sessions s’ha estat impartint al Centre Municipal de Formació “Atenea” i s’adrecen a persones en atur i amb un perfil eminentment administratiu.
L’alcalde, Pere Granados, ha felicitat els treballadors per la feina realitzada al llarg del mig any i els ha assegurat que l’actual govern ha impulsat nombroses les polítiques de foment d’ocupació creant uns 300 llocs de treball.

Galeria d'imatges

DSC_8498.JPG
DSC_8576.JPG
DSC_8484.JPG
DSC_8576.JPG

Document Actions