Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Es lliuren els diplomes als alumnes de la casa d’Oficis Salou Ocupa’t Jove 2010

Els disset joves han finalitzat la seva especialització en informàtica i sistemes de reg

dijous 13 octubre 2011

L’Alcalde de Salou, Pere Granados, ha lliurat avui junt amb el regidor d’Ocupació i un representant del Servei d’Ocupació de Catalunya els diplomes als nois i noies que han participat del programa de la ‘Casa d’Oficis Salou Ocupa’t Jove 2010’. En total han estat una vintena de joves que han seguit aquest pla formatiu que ha combinat els continguts teòrics i pràctics, i de treball efectiu per tal de donar la professionalitat necessària per a la futura inserció laboral dels seus participants. En total –els joves- han estat un any formant-se a les instal·lacions municipals situades al Centre Logístic de Serveis combinant continguts teòrics i pràctics amb els mòduls d’Informàtica i també com a operadors de sistemes de reg automàtic.

El batlle ha remarcat que “la Casa d’Oficis ha suposat una gran oportunitat per a tots els joves de Salou que han pogut aprendre un ofici, tenint prese4nt el que això suposa en aquests temps per obrir-los les portes la inserció laboral”. El batlle ha instat els joves a   continuar treballant per formar-se. Per la seva part, el regidor de Serveis Interns, Jesús Barragán, ha explicat que l’Ajuntament s’acollirà als nous programes quan des de la Generalitat se’n creïn noves convocatòries i ha remarcat que “farem tot el que estigui a la nostra mà per promoure l’ocupació i continuem buscant nous plans per donar una major preparació als nostres joves”.

Cal destacar que durant els primers sis mesos del programa els participants van rebre una beca i l’altre mig han percebut el 75% del salari mínim Interprofessional.  Es tracta d’un projecte que compta amb el finançament del Servei d’Ocupació de Catalunya de la Generalitat i el Fons Social Europeu .

Galeria d'imatges

DSCN1951.JPG
DSCN1951.JPG

Document Actions