Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Es lliuren els premis de la XXV edició del Concurs d’Aparadors de Nadal de Salou

Els 7 premiats entre les categories d’aparador i pessebre han rebut un diploma i el premi en metàl·lic de la mà de l’alcalde i del regidor de Comerç

dilluns 25 gener 2010

Un cop finalitzades les festes de Nadal s’ha celebrat una recepció a alcaldia per agrair la participació i felicitar els set establiments guanyadors de la 25ena edició del concurs d’aparadors de Nadal d’enguany. Els premiats s’han reunit a la sala Rei Jaume I de l’Ajuntament per tal de rebre els diplomes acreditatius de la mà de l’alcalde de Salou, Pere Granados, i del Regidor de Comerç, Pedro Lavilla. Els premiats han estat en categoria aparador els següents:
PRIMER PREMI:TURRONERIA LA IBENSE, C/ Barcelona, 46-48….....400€
SEGON PREMI: BLAU CHIC, C/ Barcelona, 20……………………….….275€ 
TERCER PREMI: FLECA SANT JORDI, C/ Esglèsia, 2.…..………….....200€
QUART PREMI: SERVI ZOO, C/ València, 18…….. ………………….….150€

I en categoria pessebre:
PRIMER PREMI: PANADERIA ROMERO, Via Roma, 5…………………400€
SEGON PREMI: MEGAUÑAS, C/ València, 9-11………………………….275€
TERCER PREMI:, ZEBRA SISTEMES INFORMÀTICS, C/ Maria Castillo, 2…200€

Un cop finalitzat el lliurament els regidors s’han fet una fotografia de família amb tots els premiats. El Regidor de Comerç, Pedro Lavilla, ha explicat que: “estem molt contents amb els resultats obtinguts i amb la gran participació per part dels comerciants i esperem que l’any vinent sigui igual o millor”. Cal recordar que en aquesta edició han participat un total de 29 establiments d’arreu de Salou.

Document Actions