Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Es lliuren els premis de la XXVI edició del Concurs d’Aparadors de Nadal de Salou

Els 7 premiats entre les categories d’aparador i pessebre han rebut un diploma i el premi en metàl•lic de la mà de l’alcalde i del regidor de Comerç

dilluns 24 gener 2011

Un cop finalitzades les festes de Nadal s’ha celebrat una recepció a alcaldia per agrair la participació i felicitar els set establiments guanyadors de la 26ena edició del concurs d’aparadors de Nadal d’enguany. Els premiats s’han reunit a la sala Rei Jaume I de l’Ajuntament per tal de rebre els diplomes acreditatius de la mà de l’alcalde de Salou, Pere Granados, i del Regidor de Comerç, Pedro Lavilla.

Els premiats han estat en categoria aparador els següents:

CATEGORIA APARADOR
PRIMER PREMI: QUATRE GRAPES, C/ Carrilet, 7 (400 euros de premi)
SEGON PREMI: TURRONERIA LA IBENSE, C/ Barcelona, 46-48 (275 euros de premi)
TERCER PREMI: BLAUMARI, C/ Barcelona, 19 (200 euros de premi)
QUART PREMI: FLORISTERIA ESTRELLA, C/ Pins, 4 (150 euros de premi)

CATEGORIA PESSEBRE
PRIMER PREMI: FLECA SANT JORDI, C/ Esglèsia, 2 (400 euros de premi)
SEGON PREMI: MEGAUÑAS, C/ València, 9-11 (275 euros de premi)
TERCER PREMI: PANADERIA ROMERO, Via Roma, 5 (200 euros de premi)

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha comentat amb els assistents la temporada de Nadal i els ha encoratjat a “seguir treballant malgrat les dificultats de l’actual moment econòmic donat que  la nostra ciutat té bones expectatives d’ocupació i de creixement com a destinació turística”. En aquest sentit, Granados ha comentat les possibilitats de creixement de la ciutat com a Marca de Destinació Esportiva.

Un cop finalitzat el lliurament els regidors s’han fet una fotografia de família amb tots els premiats. El Regidor de Comerç, Pedro Lavilla, ha explicat que: “estem molt satisfets de continuar treballant en aquesta línia de col•laboració entre l’Ajuntament i els comerciants per promoure l’activitat econòmica i aquesta és la única via per afrontar la situació actual”. Cal recordar que en aquesta edició han participat un total de 20 establiments d’arreu de Salou.

Galeria d'imatges

premsa.JPG
premsa.JPG

Document Actions