Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Es lliuren les claus de 80 habitatges de lloguer assequible a Salou

L’alcalde de Salou, Pere Granados; el conseller delegat d’Habitatge Assequible de l’Obra Social "la Caixa", Jaume Cabré; la regidora d’Acció Social de l’Ajuntament, Ana Narbona; i la delegada general de “la Caixa a Tarragona, Empar Martínez, han estat els encarregats de lliurar les claus de 80 habitatges en règim de lloguer assequible destinats a joves i gent gran

dijous 17 desembre 2009

Aquesta primera promoció es troba situada a l’àrea de nova urbanització dels Emprius Sud, al Sector 04 de Salou, i els habitatges tenen una superfície aproximada de 50 metres quadrats, al marge de la plaça d’aparcament. El preu de lloguer no supera els 270 euros mensuals (amb l’IBI i les despeses de comunitat a part), un import molt inferior al del mercat de protecció oficial. Els habitatges han estat construïts per “la Caixa” sobre uns terrenys de titularitat municipal cedits a l’entitat financera, en virtud d’un conveni de col·laboració signat el 2006.

Segons Jaume Cabré “fidel al seu compromís amb les necessitats de la societat actual, -la Caixa- impulsa el programa d’Habitatge Assequible amb l’objectiu de facilitar l’accés a un habitatge a dos dels col·lectius amb més dificultats en aquest àmbit: els joves de 18 a 35 anys i les persones més grans de 65”.

Per la seva banda, l’alcalde, Pere Granados va manifestar que “amb aquest acte el govern municipal demostra el seu interès i el seu compromís per impulsar polítiques socials reals encaminades a millorar les condicions de vida de les persones i families i a satisfer les seves necessitats més bàsiques, on l’accés a un habitatge digne n’és una de principal”. Afegia que “apostarem amb fermesa per una política basada en facilitar l’accés de tothom a un habitatge, però sobretot serem molt sensibles cap aquelles persones i families que tenen més dificultats per accedir-hi, i cap els col·lectius més vulnerables”. Concloia dient que impulsaran, en aquest sentit, “polítiques socials de suport i ajuda a les families, ajuda als col·lectius més castigats per la crisi i la desocupació, perquè aquesta és una prioritat que afrontarem des de diversos àmbits; i també des de l’ambit de l’habitatge”.

Document Actions