Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Es millorarà l'interior del mercat municipal de Salou

dimarts 01 abril 2008

El coordinador institucional de Salou, Salvador Pellicé; i el regidor responsable de l'àrea de Promoció Econòmica, Comerç, Consum i Mercats, Marc Montagut, acompanyats de tècnics municipals, van visitar ahir al matí el mercat municipal per conèixer de primera mà la situació actual del mercat municipal i l'abast del projecte de millora del seu interior, aprovat recentment per la Junta de Govern Local de Salou.

Aquestes obres tenen un pressupost de 110.000 euros i consisteixen en la substitució dels paviments deteriorats, l'ampliació d'una de les cambres frigorífiques i la millora de la zona de rentat del peix. També s'arreglaran diverses zones en les quals s'ha bufat l'enrajolat, es netejarà a fons, de forma manual, tot el celràs de làmines de PVC del mercat, es pintarà tot el mercat i es cobriran les màquines climatitzadores. Als lavabos, així mateix, es canviarà el paviment i la il·luminació i alhora es canviaran els finestrons i es crearà ventilació forçada. Per acabar de condicionar aquest espai comercial públic, es polirà i abrillantarà tot el paviment. En total, la superfície d'actuació compresa en aquest projecte és de 1.334 metres quadrats.

Es preveu que el gruix d'aquestes obres s'executarà un cop finalitzada la temporada turística, per no interferir en l'activitat comercial, segons ha explicat Pellicé. D'altra banda, s'està valorant la possibilitat d'adequar l'espai de les brosses l'any que ve.

El mercat va construir-se l'any 1971 i va remodelar-se l'any 1995. L'arquitecte encarregat de la construcció va ser Francisco Ubach; i el de la remodelació, Lluís Tarragó.

Document Actions